Du er her:

I samarbeid med Nordland fylkeskommune har Troms og Finnmark bevilget 25,5 millioner kroner til 12 prosjekter over støtteordningen Arktis 2030. Det kom inn 51 søknader fra hele landet

Nordland fagskole, Opplevelsesbasert reiseliv, tilbyr oppstart i januar på deltidsstudium i «Reiseliv og opplevelser» i Narvik, Svolvær og Mo i Rana.

Fylkesrådet bevilger midler til rehabilitering av kaianlegg i Nordhorsfjord.

Onsdag klokka 12.00 får næringslivet i Norge tilgang på et nytt unikt verktøy for grønn næringsutvikling når Klimapartnere lanserer løsningsbanken «100 grønne løsninger».

Høyre, FrP og Venstre sitt forslag til budsjett og økonomiplan for Nordland fylkeskommune for 2021 -2024  vil få dramatiske konsekvenser for kulturlivet i Nordland, mener fylkesråd for kultur, Kirsti Saxi.

Næringskomiteen i fylkestinget menet at det bør iverksettes nye tiltak for å stimulere den viktige verdiskapningen som skjer utenfor byene i Norge.

Bodø/Glimt og Eilertsen & Granados teaterkompani i Stamsund fikk i dag tildelt kulturpris for 2020 av Nordland fylkeskommune. Vinnerne har på hver sin måte bidratt til gi nordlendingene større felles opplevelser og mye glede.

Prosjektleder Frode Vikhals Fagermo står foran en banner med skriften Bli Læreplassgarantist.

 

Nå er opptaket tilgjengelig på våre nettsider!

Årets vinner av Nordland fylkeskommunes næringspris for kvinner er Else Marie Larsen for hennes etablering og drift av Fiskekrogen Henningsvær AS gjennom 30 år.

Ina Therese Trælnes ble i dag tildelt Nykomlingsprisen for 2019 av Nordland fylkeskommune for sitt arbeid med å bygge opp opplevelsesbedriften Visit Plura AS i Rana - verdens første arktiske grottedykkesenter.