Digital undervisning frem til 12. april

Klikk for stort bildeNordland fagskole vil frem til 12. april holde sine lokaler stengt for studenter, slik at all undervisning skjer digitalt.

All undervisning og pedagogisk arbeid fortsetter å skje digitalt, studenter får kun i spesielle tilfelle møte på skolen.

Simulatortrening/praksis kan gjennomføres der dette er nødvendig for å opprettholde progresjon i studiet.

Dere som studenter kan:

  • Hente ting på skolen dersom dette avtales på forhånd. Munnbind skal da benyttes og hender skal sprites ved inngangsdøren
  • Bibliotek og IT er åpent og kan kontaktes
  • Avtal med kontaktlærer dersom dere har spesielle behov
  • Følg opp den digitale undervisningen og skolens opplegg, sørg for å delta, gjør pålagte arbeider og gjør dere vurderbar
  • Ta kontakt med kontaktlærer dersom problemer oppstår

 De fleste unge i dag er opptatt av klima og miljø – heldigvis! Du kan ta del i den store oppgaven med å løse klimautfordringene i en spennende og meningsfull jobb!

 - Jeg fullførte studier i journalistikk ved Høgskolen i Oslo (nåværende OsloMet) i 2013. Siden den gang har mye endret seg i medieverden. Jeg følte rett og slett at det var på tide med faglig påfyll, sier Ksenia Novikova, som er student ved Nordland fagskole, Teknisk medieproduksjon.

Nordland fagskole har startet opp høyere yrkesfaglig utdanning i teknisk medieproduksjon. For mer informasjon: www.tekniskmedia.no 

 

«En bærekraftig matopplevelse skal gjennom formidling bidra til å inspirere og berike publikum med kunnskap og innsikt om hvordan mat- og matproduksjon henger sammen med bærekraftige prinsipper.»

Christopher Sjuve

-matskribent og medlem av ressursgruppa for utdanningen

Jobber du i verdikjeden fra jord og fjord til bord? Er du interessert i å ta aktiv del i det grønne skiftet gjennom produksjon, foredling eller servering? Nå har du muligheten til å bygge nødvendig kunnskap om hvordan du med bakgrunn i bærekraftige prinsipper kan skape opplevelser som er bra for miljøet, dyrehelse, folkehelse, norsk matproduksjon og dine gjester!

Det meste av personalet i Nordland fagskole var 2. og 3. april 2019 samlet til personalseminar i Svolvær. Det var en engasjert gjeng som hadde fremtiden til  Nordland fagskole på dagsorden.

Foto: Synne Mauseth