Bring oss i front, uke 48

Bilde av kontorutstyr og teksten Uke 48 - Klikk for stort bildeDette skjer i uke 48 Pixabay Denne uken starter Bring oss i fronts egen julekonkurranse. I tillegg er tidspunktet ny organisering besluttes av fylkesrådet (FR) flyttet til 17. desember.

Takk til alle som bidro med innspill til ny organisering!

Innspillene bearbeides nå av prosjektleder Merethe Schjem og et ressursteam bestående av to deltakere fra prosjektteamet og to tillitsvalgte. Dette resulterer i en orientering og forslag til valg av organisasjonsmodell som presenteres i Bring oss i fronts styringsgruppe. Dette skal og til behandling i Arbeidsmiljøutvalget (AMA) 11. desember.

Det betyr at tidspunktet for at fylkesrådet (FR) tar en beslutning flyttes fra 10. desember til 17. desember.

Plan for videre framdrift 

  • I løpet av desember starter arbeidet med avklaring av etatsjefer og eventuelle konstitueringer.
  • Fra desember og mot januar planlegges prosess og prinsipper for oppfølging og tiltak/delprosjekter
  • Det vil legges en plan for arbeidet med organisering på nivå 2 i desember, men arbeidet vil ikke starte opp før januar/februar

Julekonkurranse

Fram til søndag 15.12 kl. 23:59 kan du nominere en kollega som fortjener litt ekstra oppmerksomhet i form av en strømpe med godsaker til jul.

Ny spørsmål og svar-side

I løpet av uken vil undersiden "Spørsmål og svar" fylles med svar på spørsmål som er stilt på under, før og etter webinar. Du vil og finne de det ikke ble tid til å svare på eller som vi ikke kunne svare ut fullstendig underveis i webinaret.

Klikk her for å se undersiden "Spørsmål og svar".

Gikk du glipp av forrige ukes webinar?

Fortvil ikke. Du finner opptak av forrige og tidligere webinar her. 

Del innspill og spørsmål

Er det et spørsmål vi ikke har svart på under "Spørsmål og svar"-siden, eller som ikke har blitt tatt opp i et webinar? Det er aldri for sent å dele dem med oss, og det er sikkert flere som lurer på det samme som deg. 

Relaterte ressurser