Bring oss i front, uke 49

Bilde av granbar med lys og teksten uke 49 - Klikk for stort bildeDette skjer i uke 49 Pixabay Denne uken skal digitaliseringsstrategien behandles i fylkestinget.

Du kan lese mer om arbeidet som har pågått med digitaliseringsstrategien, og se saksdokumentene,

Bring oss i fronts julekonkurranse

Julekonkurransen som startet forrige uke har allerede fått stor respons. I skrivende stund er det nominert godt over 50 kollegaer som fortjener å vinne julestrømpen fra både bibliotek, videregående skoler, tannlegekontorer, fylkeshuset/banken og mange andre arbeidssteder i Nordland fylkeskommune. Vet du av en kollega som kanskje ikke er nominert enda? Du har fram til søndag 15.12 kl. 23:59 å fortelle om en kollega som gjør arbeidsdagen din ekstra fin. Klikk her for å nominere.

Hva skjer framover?

Denne uken fortsetter prosjektleder og hennes ressursgruppe arbeidet med å behandle innspill og behandle saken i medbestemmelse og Arbeidsmiljøutvalget (AMA), før det legges frem for beslutning i Fylkesrådet.

Vi svarer gjerne på dine spørsmål

Nå som hovedrapporten med forslag til ny organisering har vært ute et par uker, er det sikkert flere ting du lurer på. Send gjerne spørsmålene til oss, så skal vi svare så godt vi kan. Du finner en oversikt over spørsmål som allerede er besvart på undersiden «Spørsmål og svar». Denne siden oppdateres fortløpende.  Ønsker du å motta svar direkte, må du gjerne legge igjen e-postadressen i skjemaet nedenfor. Vi holder og webinarer med jevne mellomrom hvor vi både oppdaterer om status i prosjektet og svarer på dine spørsmål. Du kan og se på opptak av tidligere webinarer.

Relaterte ressurser